Tietoa meistä

Evobike.fi sähköpyörien varasto

                                             Rull.fi:n varasto Ruotsin Norrtäljessä

Evobike.fi asiakaspalvelu

                                           Asiakaspalvelijamme työn touhussa

EvoBike - Ruotsalaista designia ja pohjoismaalaista nettikauppaa vuodesta 2005

Haluamme tehdä arjesta, työmatkoista ja ylämäistä hieman helpompaa ihan jokaiselle. Haluamme auttaa sinua heittämään hyvästit autokaistojen aamuruuhkille, hikisille kilometreille ja työpaikan suihkurumballe - helposti ja ympäristöystävällisesti. Olemme matkalla kehittämässä yhteiskuntaa, jossa jokainen meistä voi liikkua eteenpäin helposti ja ympäristöä kunnioittaen, pyörä pyörältä. 

Meillä on jo yli kymmenen vuoden kokemus sähköpyöristä ja vapauden levittämisestä asiakkaille. Evobike on aloittanut toimintansa vuonna 2005 Ruotsissa ja se on yksi Pohjoismaiden vanhimmista verkkokaupoista! Olemme osa pohjoismaista nettikauppakokonaisuutta, joka toimii Nordbutiker i Sverige AB-yrityksen alla. Suomessa olemme rekisteröityneet verorekisteriin vuonna 2017 ja maksamme arvonlisäveroa Suomelle Y-tunnuksella 2834405-9. Missiomme on tarjota laadukkaita ja suorituskykyisiä sähköpyöriä jokaiselle, helposti ja kilpailukykyisin hinnoin. Olemmekin rakentaneet jakelukanavamme siten, että voimme tarjota asiakkaillemme edulliset hinnat tinkimättä pyöriemme laadusta tai muotoilusta, sillä hyvän ei tarvitse olla kallista. 

Meistä on upeaa, että olet kiinnostunut tuotteistamme ja haluat olla osa EvoBiken tarinaa. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua ja auttaa sinua löytämään kaiken tarvitsemasi. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (09) 42455505 (ma-to klo 10-17 ja pe klo 10-15) tai sähköpostitse info@evobike.fi, niin jutellaan lisää.


Ystävällisin terveisin, 
Evobike.fi:n tiimi.

evobike.fiNopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa