Naisten sähköpyörät

Sähköpyöräily jatkaa hurjaa suosion kasvua naisten keskuudessa, eikä ihme! Tältä sivulta löydät EvoBiken sähköpyörät niin sanotulla naisten rungolla. Pyöräteollisuudessa runkomallia kutsutaan nimellä "lady", vaikkakin matalammalla poikkirungolla on useita hyödyllisiä etuja myös miehille. Tämän mallisen pyörän päälle on helpompi nousta, varsinkin jos taka-tavaratelineelle on asetettu lastenistuin. Naisten rungolla varustetut pyörät on saatavilla usealla eri designilla joista löytyy varmasti sopiva jokaiseen makuun. Jotkin mallit ovat klassisen tyylisiä korkealla ohjaustangolla, kun taas toiset ovat sporttisempia unisex-tyyppisiä pyöriä. Meiltä löytyy suorituskykyiset mallit niin maantielle kuin klassisen tyylikkäät pyörät kaupunkiin. Kaikki pyörämme on valmistettu laadukkaista komponenteista. Mikä on sinun suosikkisi?

2 vuoden takuu 
Edulliset hinnat
60 päivän palautusoikeus

9 Nimike(ttä)

/ sivu

9 Nimike(ttä)

/ sivu

Kuinka valita itselleen sopiva sähköpyörä?

Sähköpyörävalikoimastamme löydät monenlaisia sähköpyöriä sekä miehille että naisille. Voit valita pyörän tehoksi 250W tai 500W ja -3, -7 tai -8 vaihdetta. Vaihteiden tarkoitus on helpottaa pyöräilyä vaihtelevassa maastossa eli mitä enemmän vaihteita sähköpyörässä on, sitä helpompi pyöräily on mukauttaa erilaisiin ympäristöihin. Sähköpolkupyörää valitessa on tärkeää miettiä, minkälaiseen käyttöön pyörä tulee. Kaupunkiajoon soveltuu erilainen sähköpolkupyörä kuin esimerkiksi maastoajoon.

Mitä huomioida sähköpyörää ostaessa?

Valikoimassamme on 250W ja 500W tehoisia pyöriä. Mitä suurempi teho pyörässä on, sitä nopeammin se kulkee. On erittäin tärkeää, että ostaja on tietoinen yleisistä sähköpyörään soveltuvista lain säännöksistä. Pääsääntöisesti sähköpyöräksi luetaan ajoneuvo, joka on varustettu enintään 250 watin tehoisella sähkömoottorilla. Jos pyörän teho ylittää 250W, sähköpyörä voidaan luokitella joko kevyeksi sähköajoneuvoksi tai moottorikäyttöiseksi ajoneuvoksi. Onkin siis tärkeää huomioida, mikä määritelmä soveltuu ostamaasi sähköpyörään, sillä niihin sovelletaan eri lain säännöksiä. Mikäli sähköinen ajoneuvo luetaan vaikkapa mopoksi, sitä koskee mm. rattijuopumussäädösten promillerajat.

Miksi ostaa sähköpyörä?

Sähköpyörän hankinta on helppo valinta. Pääset sähköpyörällä vaivattomasti ja ekologisesti perille ilman huolta tankkaamisesta. Sähköpyörä toimii akun avulla, ja sitä ladataan tavalliseen pistorasiaan kytkemällä. Me EvoBike.fi:lla kannustamme kaikkia ympäristöystävälliseen liikkumiseen vauhdista tinkimättä. Pääset vaivattomasti mäet ja kukkulat ylös, mutta voit koska tahansa käyttää sähköpyörää myös tavallisen polkupyörän tavoin. Nauti raikkaasta ilmasta kasvoillasi samalla pyöräillen läpi kaupungin sykkeen!

Miksi valita EvoBike?

EvoBike on laatupyörä ja se on myynyt Ruotissa jo yli vuosikymmenen ajan. On suuri ilo tuoda pyörät nyt myös suomalaisille kuluttajille. Olemme erityisen ylpeitä asiakkaidemme positiivisista palautteista ja pyrimme myös kehittämään pyöriämme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Suunnittelemme kaikki EvoBiken sähköpyörät silmällä pitäen suomalaisia korkeita laatuvaatimuksia. Käytämme sähköpolkupyörissä Shimanon kestäviä osia, jotta voimme taata korkean laadun. Meille on tärkeää, että asiakkaamme kokevat ostaneensa juuri heille sopivan tuotteen ja tämän vuoksi annamme asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla sähköpyörää 14 päivän ajan. Sen lisäksi meillä on 60 päivän palautusoikeus ja 2 vuoden takuu. Tervetuloa ostoksille!Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa