Sähköpyöräpaketit

Asennussarja, tai sähköpyöräsarja, kuten sitä myös kutsutaan, koostuu komponenteista, joiden vaulla tavallisesta polkupyörästä voi muokata sähköpyörän.

Mikä sarja minun kannattaa valita?
Suurin sallittu moottoriteho julkisilla teillä on 250W, mutta moni valitsee voimakkaamman 500W tai 1000W vaihtoehdon, joilla saa suuremman voiman mäkisessä maastossa, paremman kiihtyvyyden sekä korkeamman maksiminopeuden. Jos valitset suorakäyttöisen moottorin, napa on musta ja sen halkaisija noin 23cm. Vaihdenapamoottorit ovat kooltaan pienempiä, koska niiden navassa on sisäänrakennettu vaihde. Huomaamattomamman ulkomuodon lisäksi, vaihteisto antaa pienemmän vastuksen moottorin ollessa poissa käytöstä.

Mitä muuta minun tarvitsee ostaa sähköpyöräsarjan lisäksi?
Asennussarjan lisäksi tarvitset yhteensopivan akkupaketin. Voit valita lyijy- ja litiumakkujen välillä. Lyijyakut ovat halvempia, mutta painavat enemmän, kestävät vähemmän latauskertoja sekä tarvitsevat hieman enemmän ylläpitoa (eivät kestä täysin tyhjäksi käyttöä, niitä täytyy ladata, vaikkei niitä käytettäisi jne.). Litiumakut ovat kevyempiä, ovat helpompia asentaa, kestävät useampia latuaskertoja, eivätkä ole niin herkkiä toimintahäiriöille. Akun lisäksi moni valitsee lisäksi kiinkutsutun vipuvarren, varsinkin voimakkaampien moottorivaihtoehtojen kanssa. Se toimii lisäboostina pyörän haarukkaan, estäen akselia vääntymästä haarukassa.

8 Nimike(ttä)

/ sivu

8 Nimike(ttä)

/ sivuNopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa