MAKSUTAVAT

INFORMAATIO

Evobike.fi- verkkokaupassa voit tilata haluamasi tuotteet vaivattomasti verkossa. Voit maksaa ostoksesi verkkopankissasi, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Mistään maksutavasta ei veloiteta asiakkaalta lisäkuluja. Suomalainen Maksuturva Group Oy tomii maksupalveluntarjoajana verkkopankki- ja luottokorttimaksuissa. Svea Ekonomi toimii maksupalveluntarjoajana asiakkaan maksaessa laskulla tai osamaksulla.


Tuotteidemme hinnoista: Seuraamme alan hintatasoa aktiivisesti ja päivitämme tuotteidemme hintoja usein, jotta voimme tarjota tuotteet asiakkaillemme kilpailukykyisimpään hintaan. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.


Maksupalveluntarjoaja (verkkopankki- ja luottokorttimaksut) Maksuturva Group Oy (Maksuturva) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Maksuturva välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Maksuturvan maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Maksuturvan palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

MAKSAMINEN VERKKOPANKISSA

Voit maksaa ostoksesi suoraan omassa verkkopankissasi. Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Maksuturva Oyj. Maksu tilitetään kauppiaalle. Verkkopankilla maksamisesta ei veloiteta asiakkaalta mitään lisäkuluja. Voit maksaa ostoksesi seuraavilla verkkopankeilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, Säästöpankki, Aktia, Nooa, Pop-pankki ja S-pankki.

MAKSAMINEN LUOTTOKORTILLA

Voit maksaa ostoksesi seuraavilla luottokorteilla: VISA, VISA Electron, Mastercard ja Eurocard. Luottokortilla maksamisesta ei veloiteta asiakkaalta mitään lisäkuluja. Korttimaksujen osalta Maksuturva Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa voit ottaa yhteyttä kauppiaan asiakaspalveluun osoitteeseen info@evobike.fi.

MAKSAMINEN LASKULLA

Voit maksaa ostoksesi Svea Webpay laskulla. Kun olemme lähettäneet tilauksesi, muodostamme laskusi ja saatuasi laskun sinulla on yleensä 14 päivää aikaa maksaa se. Maksamalla laskun minimisumman, voit maksaa ostoksesi pienemmissä erissä. Svea Webpay laskulla maksaminen vaatii tunnistautumista henkilötunnuksilla luottotarkastusta varten. Sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi erissä Ostoluotolla. Laskun mukana on Ostoluottosopimus sekä tarkemmat Ostoluottoehdot. Tutustu ehtoihin huolellisesti ja hyväksyttyäsi ne, palauta allekirjoitettu Ostoluottosopimus Svealle – tämän jälkeen voit jakaa laskusi pienempiin eriin maksamalla vähintään laskulla mainittu minimierän.

ERÄMAKSU

Voit maksaa ostoksesi myös Svea Webpay erämaksulla. Voit itse valita kuinka moneen kuukausierään haluat maksun jakaa - myös laskulla ostaessasi voit myöhemmin jakaa maksun useampaan erään. Erämaksutavalla maksat vähintään minimierän tai itsellesi sopvissa isommissa erissä. Ostotapahtuman jälkeen kestää yleensä noin kuukausi, että saat ensimmäisen erämaksulaskun, jos valitset erämaksun heti ostotilanteessa. Svea Webpay erämaksulla maksaminen vaatii tunnistautumista henkilötunnuksilla luottotarkastusta varten.Nopea toimitus


Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille


Hyvät hinnat


60 päivän avoin kauppa